Speeltijden tussen 12.00 en 17.00 uur

Zondag 18 juni 2023verzorgt Manouche Swing een optreden in Enkhuizen tijdens het Gitaar Festival. Het Gitaar Festival Enkhuizen is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de stad Enkhuizen in Nederland. Het festival is gewijd aan de gitaarmuziek en trekt zowel nationale als internationale gitaristen en muziekliefhebbers aan. Tijdens het Gitaar Festival Enkhuizen worden diverse concerten, optredens en workshops georganiseerd. Gitaristen van verschillende genres, zoals klassiek, flamenco, jazz en pop, treden op en delen hun passie en vaardigheden met het publiek. Naast de concerten biedt het festival vaak ook educatieve activiteiten, zoals masterclasses en workshops, waar zowel beginners als gevorderde gitaristen de mogelijkheid krijgen om hun spel te verbeteren en nieuwe technieken te leren. Het Gitaar Festival Enkhuizen heeft als doel het bevorderen van de gitaarmuziek en het creëren van een inspirerende omgeving waarin gitaristen elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Het festival trekt jaarlijks een breed publiek, variërend van gitaarliefhebbers tot muziekstudenten en professionals.

Categorieën: GigsNieuwsOptredens

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *