MARIENVELDE – Op 14 mei zal er weer een Boerenerfconcert plaatsvinden op een bijzonder fraaie locatie in Mariënvelde. Deze keer zal het trio Manouche Swing optreden met hun vintage jazz of gypsy jazz muziekstijl.

Manouche Swing bestaat uit twee gitaren en een contrabas en brengt de meest swingende, gezellige en romantische muziek ten gehore. Het repertoire van de band is geïnspireerd door de muziekstijl die ontstaan is in de jaren dertig van de vorige eeuw, toen traditionele zigeunermuziek uit Europa gecombineerd werd met Amerikaanse swing. Django Reinhardt, een Sinti-zigeuner gitarist uit België, was een van de belangrijkste scheppers van deze opwindende nieuwe stijl.

Het Boerenerfconcert zal plaatsvinden bij de familie Hulshof aan de Heemslerweg 1 in Mariënvelde. Deze voormalige boerderij heeft een prachtig aangelegde tuin en biedt een mooi uitzicht over de landerijen.

Bij binnenkomst staat er koffie of thee voor u klaar en er zijn stoelen aanwezig, maar u mag ook uw eigen stoel meenemen. Het concert begint om 11.00 uur en aan het eind van het concert wordt gevraagd om een vrije gift.

Categorieën: GigsOptredens

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *