Arnold Veeman met Vrienden in Norg


Op uitnodiging van de Culturele Raad Norg verzorgt Arnold Veeman zondag 19 maart 2023 een optreden in de Brinkhof in Norg. Veeman speelt repertoire uit zijn gloednieuwe theatershow ‘Vrienden’ met verfrissende en humoristische liedjes vol met sterke verhalen, lollige roddels en soms pijnlijk herkenbare momenten over zijn vrienden van vroeger en nu. Veeman werkt als componist voor films, orkestrator, songwriter, tekstschrijver en voert zijn eigen muziek en liedjes uit.
VRIENDEN
Iedereen heeft vrienden (gehad) waarover ze (minder) grappige verhalen kunnen vertellen. Veeman weet deze op een hilarische manier naar voren te halen en kan perfect herkenbare gebeurtenissen op een vrolijke manier neerzetten met een sarcastische ondertoon.
Laat u volledig meeslepen in een vrolijke maar soms ook stemmige setting. Arnold vreest niet om pijnlijke en kwetsbare momenten van vroeger te delen met zijn publiek in de vorm van muziek. Tijdens het optreden met veelal Nederlandstalige nummers komen ook bekende Groningse klassiekers aan bod. Een emotionele ervaring die aan het eind een glimlach op uw gezicht tovert met wellicht een enkel traantje. Aanvang: 11.15 uur.

Overige optredens Arnold Veeman met Manouche begeleidingsband:

10-02-2023 Van Beresteyn, Veendam 20.00 uur

12-03-2023 Beauforthuis, Zeist 18.30 uur

21-04-2023 Nieuwe Kolk, Assen 20.00 uur

18-11-2023 Oosterpoort, Groningen 20.00 uur

15-02-2024 Kielzog, Hoogezand 20.00 uur

Categorieën: NieuwsOptredens

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arnold Veeman met Vrienden in Norg